Blik op

Via deze website wil ik u graag op regelmatige basis informeren over de mogelijkheden en de gang van zaken in de uitvaartbranche. Dit onder de noemer; een blik op…  

Wie gun jij een lichtpuntje?

Het zijn de donkere dagen voor kerst en langzamerhand tellen we af naar een nieuw jaar.
Het is soms ongelofelijk wat er in een jaar op je pad kan komen en wat je kan gebeuren. Onlangs schreef ik een column over de stoel die ik met kerst thuis leeg houdt in herinnering aan iedereen die er deze kerst, om wat voorn reden dan ook, niet bij is. En, ik wil nog een stapje verder gaan; wie in jouw omgeving gun je een lichtpuntje in het begin van het nieuwe jaar en waarom? Deel het verhaal van diegene met mij (mag ook privé) en wie weet wordt jouw verhaal uitgekozen en gaan we samen diegene verrassen met een fotoshoot. Gewoon omdat er soms in iemands leven gebeurtenissen zijn geweest waardoor ze wel een lichtpuntje verdienen. En omdat het enige wat we hoeven te doen een beetje lief zijn voor elkaar is. Juist nu. Ik lees je verhaal graag! De winnaar wordt op 2 januari bekend gemaakt. Delen=lief. Liefde houdt niet op waar het leven eindigt.

You might be interested in …