Blik op

Via deze website wil ik u graag op regelmatige basis informeren over de mogelijkheden en de gang van zaken in de uitvaartbranche. Dit onder de noemer; een blik op…  

Alleen zijn we één druppel, samen vormen we de oceaan..

‘Marie-José, ik zou heel graag hebben dat jij mijn uitvaart verzorgd alleen wil ik niet naar de kerk maar wel alles in Groesbeek doen en dat kan bij jou niet.’ Een opmerking die ik de laatste tijd vaker hoor. Het tegenovergestelde is echter waar. Ook wanneer je kiest voor uitvaartverzorging Marie-José kan de opbaring, dienst en koffietafel plaatsvinden in Groesbeek op dè locatie die we allemaal gewend zijn en welke van alle gemakken voorzien is. Ik ben dan ook heel erg dankbaar voor de fijne samenwerking met mijn collega-uitvaartondernemer in Groesbeek. Want alleen zijn we één druppel maar samen vormen we de oceaan. Liefde houdt niet op waar het leven eindigt…

You might be interested in …