Blik op

Via deze website wil ik u graag op regelmatige basis informeren over de mogelijkheden en de gang van zaken in de uitvaartbranche. Dit onder de noemer; een blik op…  

Nee…

Nee. Het zijn maar drie letters van een klein woordje maar een woord met een grote impact. Ikzelf heb er niet zo veel mee. Hetzelfde trouwens met de opmerking ‘het kan niet’. Hoezo kan iets niet? Is het te veel moeite, uitvoerend onhaalbaar of heb je er geen zin in? Wanneer ik het woordje ‘nee’ of de zin ‘het kan niet’ hoor ga ik steevast ongeremd ertegenin en zet ik alles op alles om de vraag toch te kunnen uitvoeren. Wellicht iets wat ik uit mijn opvoeding heb meegekregen; kan niet ligt op het kerkhof, wil niet ligt ernaast (of zoiets). Enfin, ik zal dus altijd alles op alles zetten om iets toch voor elkaar te krijgen zowel bedrijfsmatig als privé. Ik wijk af. De afgelopen periode was het druk in uitvaartland, heel druk. Zo druk dat ik een paar keer gedacht heb; als nu de telefoon gaat en er is iemand overleden dan weet ik gewoon niet hoe ik dat moet gaan doen, dan moet ik misschien wel nee zeggen. En dat kan, wil en doe ik dus niet!  Gelukkig heb ik geen nee hoeven te zeggen en is het allemaal goed gekomen. Maar wat nu als het zo druk blijft, of nog drukker wordt? Om voorbereid te zijn op de toekomst ga ik mijn team uitbreiden. Iets met een slimme meid is op de toekomst voorbereid. En ja, dat vind ik spannend, heel spannend. Want ik wil alle families die voor mij kiezen ook zelf blijven spreken en bijstaan maar ook geen nee hoeven te zeggen. Daarnaast betekent uitbreiding van mijn team ook dat ik soms toch wat dingen moet gaan loslaten. En loslaten dat kan ik net zo slecht, zo niet nog slechter dan nee zeggen. Maar één ding staat voorop; Uitvaartverzorging Marie-José blijft persoonlijk betrokken en uitgaan van de wensen die jij als nabestaande hebt. Alleen ook met hulp van andere net zo gepassioneerde mensen. 

Afgelopen maandag hebben we een fotoshoot gedaan zodat ik binnenkort het voltallige maar uitgebreide team van Uitvaartverzorging Marie-José aan jullie voor kan stellen. De website zal worden aangepast en op korte termijn gaan we ook werken met een vernieuwd aanbod aan rouwbrieven. Stilzitten is er dus voorlopig niet bij en nee zeggen gelukkig ook niet! Want samen kan het wel. Liefde houdt niet op waar het leven eindigt.. 

You might be interested in …