Loïs Swinkels

Mijn naam is Loïs Swinkels, 27 jaar en opgegroeid in het Limburgse dorpje Arcen.

Mijn professionele reis begon niet direct in de uitvaartbranche, maar binnen de Pedagogiek. Gedurende mijn studiejaren aan Fontys Hogescholen in Sittard, kreeg ik de kans om jongeren met gedrags- en leerproblemen, evenals hun families, te ondersteunen bij hun hulpvraag. Hier had ik veel plezier in.

Thuis was de uitvaartbranche geen onbekend terrein. Mijn ouders zijn beiden werkzaam in deze sector. Hoewel ik nooit dacht dat ik zelf ook deze richting op zou gaan, raakte ik steeds meer geïnspireerd door de verhalen die ze vertelden. Ik besloot me er verder in te verdiepen en liep mee met verschillende uitvaartondernemers. Na verloop van tijd wist ik het zeker: mijn passie ligt in het bijstaan van families tijdens één van de meest moeilijke periodes van hun leven.

Inmiddels heb ik met veel toewijding vier jaar ervaring opgebouwd binnen de uitvaartbranche. Gedurende mijn werk kwam ik in contact met Marie-José. We hadden direct een klik en ik voelde dat mijn visie als uitvaartverzorger naadloos aansloot bij die van Marie-José. Ik heb Marie-José al een tijdje met veel plezier mogen ondersteunen bij uitvaarten. Nu ben ik bijzonder enthousiast dat ik haar en de families ook als uitvaartverzorger mag gaan ondersteunen.

Ik kijk er erg naar uit om samen met Marie-José en het gedreven en betrokken team families te mogen ondersteunen bij het vormgeven van een waardig afscheid voor hun dierbare. Liefde houdt niet op waar het leven eindigt…