Samenwerkingspartners

Ik heb verschillende partijen waarmee ik op een fijne manier samenwerk. Zoals elders op de site aangegeven mag ik gebruik maken van diverse uitvaartcentra in onder andere Groesbeek, Boxmeer, Gennep, Cuijk, Nijmegen en Beuningen. Deze locaties beschikken ook over een aula en koffiekamer waar ik gebruik van kan maken. 

In de regio werk ik samen met diverse crematoria. Crematorium Jonkerbos in Nijmegen en crematorium Rijk van Nijmegen in Beuningen zijn de bekendste. Daarlangs werk ik graag samen met kleinschalig crematorium Buitenplaats Zevenhutten in Cuijk. 

Buitenplaats Zevenhutten

Op een prachtige locatie in Cuijk, gelegen midden in de natuur, vind je Buitenplaats Zevenhutten. Een kleinschalig crematorium waar alle tijd en ruimte is voor jou en het afscheid van jouw dierbare. Niets is daar standaard. De opstelling van de stoelen bepaal je bijvoorbeeld zelf. Doordat er maar ruimte is voor twee bijeenkomsten per dag ( om 10.30 en om 14.30 uur) heb je alle tijd voor jouw afscheid. Zij begrijpen dat het overlijden van je dierbare een ingrijpende gebeurtenis is waarbij een omgeving waarbinnen alle ruimte is voor persoonlijke ruimte en respect belangrijk is en waar tijdsdruk geen rol hoort te spelen. Hierdoor overkomt het je ook niet dat wanneer jij vertrekt je de volgende rouwende familie alweer tegen komt. In alle ruimtes heb je aansluiting met de prachtige natuur waardoor het gebouw is omringd. Een locatie waar je Dienstverlening met een hoofdletter D schrijft en krijgt. Een gebouw welke zo warm is aangekleed en ingericht dat je je in een huiskamer waant in plaats van in een statische ruimte. En wat je wensen ook zijn, het wordt geregeld. 

Staat de gewenste locatie van jou er niet tussen? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

logo buitenplaats zevenhutten

Funeral products

Wil je na de crematie van je dierbare de as bewaren in een urn of sieraad? Neem dan eens een kijkje op www.funeralproducts.eu. Zij hebben een uitgebreide collectie urnen en sieraden van hoogwaardige kwaliteit. Daarlangs hebben zij diverse producten waar de vingerafdruk van je dierbare opgezet kan worden. Heb je iets gevonden wat ik voor je kan bestellen of wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met me op. 

Schrijen-Peeters gedenktekens

Voor grafstenen en/of urnen in de regio kun je terecht bij Schrijen-Peeters gedenkstenen in Cuijk. Zij staan je graag persoonlijk te woord en stellen alles in het werk om de grafsteen van je dierbare zo persoonlijk mogelijk te ontwerpen. Ook na de plaatsing van de steen helpen ze je graag met onderhoud en natuurlijk wanneer je vragen hebt. Meer informatie vind je op schrijenpeeters.nl of download hier de informatiebrochure.

Schrijen-Peeters logo