Samenwerkingspartners

Ik heb verschillende partijen waarmee ik op een fijne manier samenwerk. Zoals elders op de site aangegeven mag ik gebruik maken van diverse uitvaartcentra in onder andere Groesbeek, Boxmeer, Gennep, Nijmegen en Beuningen. Deze locaties beschikken ook over een aula en koffiekamer waar ik gebruik van kan maken. 

In de regio werk ik samen met diverse crematoria. Crematorium Jonkerbos in Nijmegen en crematorium Rijk van Nijmegen in Beuningen zijn de bekendste.

Funeral products

Wil je na de crematie van je dierbare de as bewaren in een urn of sieraad? Neem dan eens een kijkje op www.funeralproducts.eu. Zij hebben een uitgebreide collectie urnen en sieraden van hoogwaardige kwaliteit. Daarlangs hebben zij diverse producten waar de vingerafdruk van je dierbare opgezet kan worden. Heb je iets gevonden wat ik voor je kan bestellen of wil je meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact met me op. 

Schrijen-Peeters gedenktekens

Voor grafstenen en/of urnen in de regio kun je terecht bij Schrijen-Peeters gedenkstenen in Cuijk. Zij staan je graag persoonlijk te woord en stellen alles in het werk om de grafsteen van je dierbare zo persoonlijk mogelijk te ontwerpen. Ook na de plaatsing van de steen helpen ze je graag met onderhoud en natuurlijk wanneer je vragen hebt. Meer informatie vind je op schrijenpeeters.nl of download hier de informatiebrochure.

Schrijen-Peeters logo