Begeleiding

Nadat alle organisatorische zaken zijn verzorgd begeleidt ik je tot en met de dag van de uitvaart en ook daarna hebben we nog contact. Samen controleren we dagelijks of overal aan gedacht is en welke zaken nog geregeld moeten worden. Ik probeer alles zo in te plannen dat je de dag voor het afscheid geen organisatorische dingen meer hoeft te doen, zo kun je je in alle rust voorbereiden op het aanstaande afscheid. 

Op de dag van de uitvaart sta ik je bij en begeleidt ik alles zodat één en ander gebeurt zoals we hebben afgesproken en zoals jij dat graag wilt. Heb je liever niet dat ik in een zwart pak op de uitvaart ben, geef het aan, dan pas ik mijn kledingkeuze aan naar jullie voorkeur. 

Ook na de uitvaart houden we contact met elkaar. Zo is er altijd de mogelijkheid tot een nagesprek; hierin evalueren we de uitvaart en sta ik je graag bij met raad en daad mocht je nog vragen hebben. Ook daarna mag je altijd contact met me opnemen als er nog dingen zijn die je wilt bespreken of vragen. 

Wil je graag advies over de aanschaf van een urn of sieraad met as of vingerafdruk? Of wil je samen kijken naar de aanschaf van een gedenksteen? Ik denk graag met je mee. Mijn vaste leveranciers vind je via https://www.funeralproducts.eu/nl/ en op www.schrijenpeeters.nl. Ook het vullen van urn of sieraad doe ik voor je.